VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

NATO a oferit Moldovei zece mii de teste rapide pentru depistarea COVID-19

Ministerul Sănătății a recepționat de la Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) zece mii de teste rapide pentru depistarea COVID-19.

Totodată, la solicitarea Ministerului Sănătății, Agenția NATO de Sprijin și Achiziții (NSPA) va livra Republicii Moldova un lot de echipamente medicale, care include electrocardiografe, aspiratoare chirurgicale, concentratoare de oxigen, monitoare de ritm cardiac, videolaringoscoape și alte dipozitive medicale.

Menționăm că, în contextul pandemiei de COVID-19, NATO a donat Republicii Moldova echipament individual de protecție și dispozitive medicale în valoare de peste 40 de milioane de lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.