Prezentatoarea Tatiana Slivca, premiată la București

13 Aprilie 2017 03:00 3143 0

Prezentatoarea emisiunii „Zestrea Neamului” de la Noroc TV, Tatiana Slivca, a fost premiată la București în cadrul Galei „Femeile de succes ale anului 2017”. Este prima prezentatoare din Republica Moldova, care s-a învrednicit de trofeul la secțiunea „Televiziune”. Câștigătoarea a mărturisit, cu emoţii, că în anul 2017 s-au împlinit opt ani de la crearea emisiunii „Zestrea Neamului”, timp în care a valorificat și a promovat folclorul pe ambele maluri ale Prutului.

 După ce s-a întors acasă cu marele premiu, prezentatoarea Tatiana Slivca, spune că acest trofeu este meritul unei munci asidue și perseverente pe care o depune în fiecare ediție a emisiunii „Zestrea Neamului”.


„Este o recunoaștere a anumitor merite și a muncii înfăptuite cu regularitate alături de o echipă extrem de frumoasă, alături de echipa postului de televiziune Noroc TV. 01:36-01:58 Mă bucur mult de această distincție pe care am primit-o la București, tocmai pentru că spuneam încă din start ca proiectul să reprezinte o colaborare între artiștii dintre ambele maluri ale Prutului”, a declarat TATIANA SLIVCA, prezentatoarea emisiunii „Zestrea Neamului”.

De-a lungul anilor, de acest premiu s-au învrednicit cele mai renumite personalități din România, precum regretata Stela Popescu, Irina Loghin, Maria Ciobanu, însă Tatiana este unica basarabeancă ce a reușit să cucerească inima juraților din cadrul concursului.
Prezentatoarea a ajuns să fie nominalizată în cadrul Galei după ce interpreta Silvia Seminiu a contacta-o în luna septembrie și a îndemnat-o să transmită CV-ul pentru nominalizări la București.

„Când am fost invitată să vin pe 11 decembrie la București, nu credeam că voi fi premiată, dar am zis că merg pentru că mă întâlnesc cu vedetele populare, pentru că la masa celebrităților s-au aflat nume mari ale folclorului românesc”, a menționat Tatiana.

Astfel, Tatiana știe ce are de făcut în viitor.

„Zestrea Neamului își continuă drumul cu încredere, cu perseverență, cu multă inspirație și pentru asta le mulțumesc tare mult fiecărui coleg în partea care face parte din echipă minunată”, a accentuat prezentatoarea.

 „Gala Femeilor de Succes” este un eveniment organizat în fiecare an, în luna decembrie la București, dedicat româncelor reprezentative care au obținut performanțe în diverse domenii de activitate și care s-au evidențiat pe tot parcursul anului. În acest an, evenimentul a început cu un omagiu adus Stelei Popescu. Marea actriță a fost aplaudată timp de 7 minute, pe fondalul unor imagini în care își ridica premiul din edițiile anterioare.

 

Foto: ea.md

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte