Cinci filme de comedie care apar cinematografie în luna noiembrie

13 Mai 2017 03:00 3459 0

1. Un profil pour deux

"Un profil pour deux" este o comedie romanitcă în regia lui Stephane Robelin, ce prezintă viața unui bătrânel rămas văduv ce duce o viață destul de singuratică până când fiica acestuia reușeste să îi stimuleze curiozitatea din mediul online. Cu ajutorul unui profesor de informatică, pe nume Alex, acesta învață să navigheze pe internet.

Dar nu trece mult timp până când bătrânelul decoperă un site de matrimoniale, iar ceea ce urmeaza este o acțiune comică ce merită văzută. Filmul are premiera în România în 3 noiembrie.

2. The Son of Bigfoot

"The Son of Bigfoot" este o animație comică ce își are premiera în data de 3 noiembrie și care prezintă povestea unui băiețel, pe nume Adam, care descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot, în căutarea căruia pleacă. Atunci când cei doi se întâlnesc bucuria este enormă până când corporația HairCo încearcă să îi captureze pentru a avea succes și faimă.

3. Daddy's Home 2

"Daddy's Home 2" în regia lui Sean Anders este o comedie care prezintă viața a doi bărbați, Brad și Dusty și peripețiile lor din preajma sărbătoriilor de iarnă. Cei doi își unesc forțele pentru a le oferii copiilor lor un Crăciun perfect dar toate astea se complică când în "peisaj" apar și tatăl lui Dusty, un bătrânel macho și tatăl lui Brad, un bătrânel sensibil și pretențios.

Premiera filmului este în data de 10 noiembrie, iar ca o mică sugestie puteți urmării și prima parte a acestui film care a fost una destul de reușita.

4. Animal Crackers

"Animal Crackers" este o comedie animată și totodată combinată cu o aventură impresionantă. Premiera filmului în România va avea loc în data de 10 noiembrie iar poveste prezintă aventura magică în care o familie trebuie să găsească și să folosească o cutie magică de biscuiți ca să îl împiedice pe unchiul malefic de la preluarea unui circ. Este o animație ce merită vazută împreună cu familia și copii.

5. A Bad Mom's Christmas

"A Bad Mom's Christmas" este o comedie în regia lui Scott Moore și Jon Lucas ce are premiera în data de 24 noiembrie. Filmul prezintă povestea peripețiilor a celor trei prietene ce pornesc o revolta împotriva rigoriilor societății în preajma Crăciunului. Pe langa faptul că o masa de sărbatoare nu este cel mai ușor lucru de pregatit, surpriza apare atunci când în vizită apar mamele celor trei prietene, una mai pretențioasă ca cealaltă, iar până la finalul filmului expresia "Sărbători fericite!" capată un alt sens.

 

(Blasting News)

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte