Moldoveanca de la Top Model Of The World 2017

13 Iulie 2017 03:00 2901 0

In urma selectiei nationale Top Model of The World Moldova 2017, organizata in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Top Model of the World in tara noastra, Crina Stinca a fost desemnata oficial sa reprezinte Moldova in cadrul competitiei Top Model of the World 2017, finala care se desfasura in acest an, maine 14 iulie 2017 in El Gouna. In competitie participa 40 de tari.

Crina este absolventa a Facultatatii de Drept Alecu Russo din Balti si vorbeste fluent 2 limbi straine, rusa si engleza. Fiind pasionata de make-up, Crina a si-a facut pregatirea de Make-Up artist sub indrumarea Elenei Revenco iar in prezent lucreaza ca si Make-Up artist in cadrul salonului Visage din Briceni. Fiind pasionata si de design vestimentar, Crina va purta in Egipt propriile sale creeatii. Printre pasiunile sale se mai numara sportul, psihologia si calatoriile. „Este o onoarea pentru mine sa reprezint Moldova in competitia internationala de frumusete Top Model Of The World, una dintre cele mai prestigioase competitii internationale de frumusete. Dupa ce am participat in 2015 si 2016 in competitiile Top Model of the World din Egypt, Miss Intercontinental din Germania si Miss Tourism Queen International din China si Miss Earth din Filipne, participarea din acest an va fi o provocare pentru mine, avand sansa de a-mi testa experienta acumulata in cei 2 ani dar si de a invata lucruri noi si de a acumula o experienta extrem de valoroasa. Stiu ca pentru a castiga o competitie importanta de frumusete, frumusetea fizica trebuie obligatoriu completata de calitati morale si de inteligenta. Responsabilitatea pe care o am in acest moment promovand Moldova si turismul Moldovei in Egypt, ma ambitioneaza si ma impulsioneaza pentru a da tot ce am mai bun in vederea ocuparii unui loc cat mai bun pe podiumul Top Model Of The World 2017. Le sunt profund recunoscatoare tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput, familiei mele pentru incredere si suport, dar si agentiei ExclusivEvent pentru ca m-au considerat cea mai potrivita pentru aceasta misiune. – ne-a declarat Crina Stinca – Top Model of The World Moldova 2017.

„Crina Stinca este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 18 ani de activitate. Crina are experienta, frumusetea, carisma, inteligenta si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Moldova cu onoare in Egipt! Ea este un adevarat model demn de urmat de catre toate moldovencele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Moldovei peste hotare!" - ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Top Model of The World Moldova.

Toti moldovenii sunt invitati sa urmareasca evolutia Crinei, vizitand pagina sa oficiala de Facebook „Top Model of The World Moldova"- www.facebook.com/pages/topmodel.oftheworld.moldova.fan.page - pagina unde vor putea vota Moldova si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea moldovenilor pentru a o sustine pe Crina in cursa pentru castigarea coroanei Top Model of the World 2017! Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Egypt!

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte