Nicolae Botgros ascultă Vocea Basarabiei şi peste Prut

10 August 2017 03:00 7557 0

Postul de radio Vocea Basarabiei este ascultat şi peste Prut. Acest lucru a fost confirmat chiar de maestrul Nicolae Botgros care caută frecvenţele postului nostru de radio atunci când se întoarce acasă sau pleacă în Ţară, pentru a susţine un nou spectacol, împreună cu colegii din Orchestra Naţională de Muzică Populară Lăutarii. 

"Este o selecţie frumoasă a cântecelor. Mă bucur să aud la acest post de radio interpreţi valoroşi din România, mulţi dintre ei uitaţi de celelalte posturi de radio. Din păcate, nu se prea cunoaşte antologia muzicală veche, cea care este de fapt baza muzicii noi pe care o facem astăzi. Am observat că voi răscoliţi binişor prin arhive şi scoateţi în faţă valorile, ceea ce ma bucură", a declarat Nicolae Botgros la Vocea Basarabiei.

Maestrul i-a îndemnat pe ascultători să rămână şi în continuare alături de noi.

"De la postul de radio Vocea Basarabiei avem de luat multe lucruri frumoase. Aud aici emisiuni interesante, oamenii pe care vrei să-i asculţi, expresii interesante, sunt lucruri care rămân în sufletele noastre".

Emisiunea Basarabia în direct, cu participarea directorului Orchestrei Naţionale de Muzică Populară Lăutarii poate fi ascultată în reluare astăzi, 10 august, începând cu ora 23.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte