Crăciunul petrecut la târg, prin magazine sau la patinoar

27 Decembrie 2019 12:04 222 0 Ultima modificare 27 Decembrie 2019 12:08

Bunătăţile tradiţionale au avut concurenţă serioasă din partea produselor fast food chiar şi în ziua de Craciun. Masa de sărbătoare de acasă a continuat în oraş, fie la mall, fie la târgul de Crăciun. Programul zilei s-a diversificat cu un film, la cumpărături, sau, pentru cei mai agili, pe patine.

Patinoarul a fost cel mai căutat loc în prima zi de Crăciun. Mişcare au făcut şi cei mici dar şi cei mari.

Fără zăpadă, vremea din prima zi de Crăciun a fost ca de primăvară. Chișinăuenii au profitat şi s-au plimbat prin Târgul de Crăciun. Iar unii au păstrat într-o poză, amintirea Crăciunului însorit.

Pentru cei care au sărbătorit Crăciunul pe stil nou, masa festivă a continuat în marile centre comerciale deschise după ora prânzului. Zona cu mâncare fast food din magazine a fost la fel de aglomerată ca într-o zi obişnuită.

Aglomeraţie a fost şi la cinematografe. Unii au vrut să se bucure împreună cu familia de o peliculă. Cine a vrut să facă şi mişcare s-a plimbat printre rafturile magazinelor şi a profitat şi de reduceri.

Aglomerate au fost şi locurile de joacă pentru copii dar şi pationoarul. Pe gheaţă întâietate au avut copii. Dar şi adulţii s-au bucurat de mişcare. Mai ales că au motive întemeiate.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte