Numele a doi regi ai României va fi purtat de băiatul directorului de la Vocea Basarabiei

13 Decembrie 2019 17:52 977 0 Ultima modificare 13 Decembrie 2019 18:23

Jurnalistul și directorul de la Vocea Basarabiei, Mihai Burciu și soția sa, stilista Carolina Jizdan, ieri, au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos. 

„Am așteptat foarte mult timp această minunată venire pe lume. Într-un fel a spune este al treilea-primul copil. Am fost copleșit de emoții pe întreaga durată a sarcinii, însă ziua de 12.12, pe care el și-a ales-o să fie atât de specială, a fost dintre cele mai frumoase din viața mea, și a noastră.

Un băiețel de 3,5 kg, perfect sănătos. Mama, stilista Carolina Jizdan, se simte bine, bucuroasă, încântată, entuziasmată și fericită. Ne-au fost alături cei mai buni medici de la Maternitatea nr. 2 din Chișinău, locul în care am ales să îi dedicăm venirea pe lume. Așadar, Carol-Mihai s-a născut, trăiască Regele”, a spus Mihai.

Totodată, pentru SHOK.md, a dezvăluit de ce au ales acest nume.

„Am ales împreună cu soția, fără a sta prea mult în a căuta soluții și variante. Iubim foarte mult Casa Regală românească, și atunci am spus că am putea face ideal un joc de nume, care să coincidă atât cu ale noastre, Carolina și Mihai, dar și cu primul și ultimul rege al României, Carol și Mihai. Multă lume este plăcut surprinsă de această alegere și chiar le place că dă multă greutate acest nume. Îi mulțumesc soției pentru cadoul uriaș făcut, numai ea știe a face cadouri originale! ”, a mai adăugat el.

Și soția sa a scris: „Când iubirea nu mai încape în doua inimi, se naște a treia. Faceți cunoștința cu regele familiei, Carol-Mihai Burciu 12.12.2019”.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte