CONTROVERSELE „JOKER”-ULUI // VIDEO

10 Octombrie 2019 12:04 192 0

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului a stârnit controverse în rândul cinefililor. Deși criticată pentru că ar fi prea violentă, pelicula „Joker” a debutat cu încasări record. În primul weekend după lansare, aceasta a adunat aproape 94 de milioane de dolari, sumă peste cea a a noului episod din seria Spider Man.

Thrillerul psihologic american ”Joker”, regizat de Todd Phillips, îl întruchipează pe Arthur Fleck, un individ singuratic, abuzat și cu probleme mintale, a cărui stabilitate este zdruncinată după ce este respins de societate.

O parte dintre spectatori nu au rezistat senzațiilor tari din film, așa că au părăsit sălile cinematografelor și au cerut interzicerea peliculei, pe motiv că aceasta ar instiga al violență.

Producția a fost premiată la Festivalul de Film de la Veneția, cu trofeul Leul de Aur. În pofida criticilor, acesta a umplut cinematografele, iar pentru a evita eventuali imitatori ai personajului, polițiștii au sporit măsurile de securitate în incinta acestora. Chiar și așa, la New York, unul dintre spectatori a aplaudat în picioarele crimele sângeroase care rulau pe ecran, stârnind frica celorlați, care au părăsit în grabă sala.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte