Afacere dulce și sănătoasă // REPORTAJ

21 August 2019 13:25 389 0 Ultima modificare 21 August 2019 13:31

După mai mulți ani, timp în care a lucrat în calitate de asistentă medicală, a decis să renunțe la munca în spital și a devenit antreprenoare. Svetlana Garbuz din orașul Sângerei a deschis o patiserie în cadrul Incubatorului de Afaceri.

Pe lângă faptul că sunt delicioase, produsele sunt naturale, dă asigurări antreprenoarea. Acestea nu conțin conservanți sau aditivi alimentari, iar o bună parte sunt achiziționate pentru școlile și grădinițele din Sângerei.

Plăcintele din foietaj sunt pregătite în conformitate cu o tehnologie simplă.

Și rezidenții de la Incubatorul de Afaceri trec des pe la patiserie, știind că găsesc aici produse care nu dăunează sănătății.

În prezent, aici muncesc 9 angajați, în trei ture. Eugenia Buzovici povestește că până nu demult, a lucrat la Combinatul de Panificație din orașul Sângerei. După ce acesta s-a închis, a venit la patiserie.

Grație Incubatorului de Afaceri, Svetlana Garbuz a beneficiat de consultații gratuite de contabilitate, jurisprudență și administrarea afacerii. Mai mult, a reușit să închirieze spațiul necesar, la un preț avantajos.

Incubatorul de Afaceri din Sângerei a fost deschis oficial pe 8 august, 2013. Acesta a fost creat de ODIMM în colaborare cu Guvernul Republicii Moldova. Proiectul este realizat cu suportul financiar al Uniunii Europene.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte