KimOhNo: Kim Kardashian West renunţă la numele liniei de lenjerie intimă pe fondul controverselor stârnite în Japonia

03 Iulie 2019 13:00 281 0

Vedeta americană Kim Kardashian West a confirmat că va alege alt nume pentru linia sa de lenjerie intimă, în urma criticilor din partea fanilor, dar şi ale primarului oraşului japonez Kyoto, scrie The Guardian. 

Kardashian West, în vârstă de 38 de ani, a atras acuzaţii din partea comunităţii online după ce a dezvăluit planuri despre noua sa afacere. Criticii au susţinut că numele ales de vedetă, „Kimono”, reprezenta o lipsă de respect faţă de cultura japoneză şi desconsideră astfel importanţa hainelor tradiţionale ale ţării. 

Totuşi, Kardashian West a anunţat, luni, pe Twitter că va schimba numele liniei de lenjerie intimă. De asemenea, vedeta şi-a asigurat următitorii că va dezvălui „în curând” noul nume, informează The Guardian.  Noua colecţie de lenjerie intimă este alcătuită din piese de culoarea pielii, similar cu „Spanx”, produse vestimentare pentru remodelare corporală, despre care vedeta de reality TV susţine că a lucrat pentru crearea lor timp de un an. Kardashian West nu a oferit alte explicaţii pentru folosirea numelui „Kimono”, dar se pare că aceasta a încercat să folosească un joc de litere, bazat pe numele său.

 

 

 

 

 

 

 

sursa: mediafax.ro

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte