Pamela Anderson a confirmat despărţirea de fotbalistul Adil Rami

26 Iunie 2019 14:56 375 0

Actriţa şi fotomodelul Pamela Anderson a publicat pe Instagram un mesaj despre despărţirea de Adil Rami, fotbalist al echipei Olimpique Marseille, spunând că fostul ei partener ducea o "viaţă dublă", scrie independent.co.uk.  

Fotomodelul în vârstă de 51 de ani şi fotbalistul au început să se întâlnească în 2017. 

Marţi, Anderson a confirmat pe Instagram despărţirea de Rami. "Este greu de acceptat", a scris actriţa din serialul "Baywatch" lângă o fotografie alb-negru a ei alături de Rami. 

"Ultimul (mai mult de atât) doi ani au fost o mare minciună". 

Actriţa a continuat, spunând că a fost "devastată" ca urmare a despărţirii. Anderson l-a descris pe fostul iubit drept un "monstru" şi a sugerat că sportivul francez a înşelat-o cu altă femeie. 

"Ne-a minţit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile şi minţile a două femei în această manieră", a adăugat ea. 

"În niciun caz nu duc o viaţă dublă, rămân ataşat şi păstrez o relaţie de durată cu copiii mei şi cu mama lor, Sidonie, pentru care am un respect profund", a spus fotbalistul. 

Anderson a fost căsătorită înainte cu bateristul formaţiei Motley Crue Tommy Lee, cu care are doi copii, Brandon şi Dylan. A mai fost căsătorită cu muzicianul Kid Rock şi cu jucătorul american de poker Rick Salomon.

 

 

 

 

sursa: news.ro

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte