Un bărbat care l-a ameninţat cu MOARTEA pe prinţul Harry, condamnat la închisoare

19 Iunie 2019 13:45 247 0

Un bărbat care l-a ameninţat cu moartea pe prinţul Harry al Marii Britanii, pentru că s-a căsătorit cu "metisa" Meghan, a fost condamnat la patru ani şi trei luni de închisoare, potrivit voici.fr. 

În august 2018, la câteva luni de la nunta lui Harry şi a fostei actriţe americane Meghan Markle, prinţul a fost vizat de un mesaj publicat pe platforma de micro-blogging Twitter, prin care era ameninţat cu moartea. Într-o imagine, fiul cel mic al prinţului moştenitor Charles era prezentat cu o armă îndreptată spre el, iar desenul era însoţit de mesajul "trădător de rasă" şi de o svastică.

Autorul mesajului, un student vârstă de 19 ani, a fost identificat şi pus sub acuzare pentru incitare la acte teroriste. După ce a pledat vinovat, tânărul a fost condamnat la patru ani şi trei luni de închisoare cu executare.

 

Aceasta a fost pentru prima dată când prinţul Harry a fost subiectul unor ameninţări cu moartea din cauză că a ales să se căsătorească cu o metisă. În schimb, Meghan Markle a fost frecvent subiectul comentariilor şi insultelor rasiste pe reţelele de socializare online. Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al şaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relaţie de doi ani. Ceremonia de nuntă, care a avut loc la capela St. George de pe domeniul Windsor, a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile lumii întregi. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut într-un spital privat din centrul Londrei, pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al şaptelea în ordinea succesiunii la tron.

 
 
 
 
 
 
 
 
sursa: mediafax.ro
  

 
© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte