”Friends/ Prietenii tăi” s-au reunit: Actriţa Courtney Cox şi-a sărbătorit împlinirea vârstei de 55 de ani alături de fostele „colege de apartament”

17 Iunie 2019 15:15 290 0

Actriţa Courteney Cox a aniversat împlinirea vârstei de 55 de ani alături de colegele ei de pe genericul serialului ”Friends”, Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow, anunţă revista People. Cele trei actriţe au apărut într-un selfie publicat de Cox pe instagram cu precizarea ”Ce norocoasă sunt să îmi sărbătoresc ziua de naştere cu aceste două fete. Vă iubesc! Atât de mult”.  

La rândul său, Kudrow a publicat o fotografie în care apare alături de Cox folosind un filtru pentru ochi înlăcrimaţi explicând: ”Doar aminteşte-ţi Court, Mereu o să fiu mai în vârstă decât tine. La mulţi ani, drăguţă Courteney!”. Cox a răspuns, ”doar mai înţeleaptă. Niciodată mai în vârstă. Te iubesc”.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte