Miley Cyrus, pipăită în Barcelona de un fan, care a încercat să o sărute. Cum a reacţionat soţului ei, Liam Hemsworth

04 Iunie 2019 14:52 302 0 Ultima modificare 04 Iunie 2019 14:53

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a fost agresată de un fan, care a tras-o de păr şi i-a pus mâna pe gât, încercând să o sărute, în faţa unui hotel din Barcelona, Spania, potrivit Associated Press. Incidentul a avut loc duminică, pe când Cyrus şi soţul ei, actorul Liam Hemsworth, încercau să ajungă la maşina lor, după ce au părăsit hotelul din Barcelona în care au fost cazaţi.

Mai mulţi fani se adunaseră în faţa hotelului, iar unul dintre aceştia a reuşit să o tragă de păr şi apoi să îi pună mâna pe gât, dorind să o sărute. Miley Cyrus se afla doar la câţiva paşi distanţă de Hemsworth. 

Cântăreaţa, care se afla la Barcelona pentru a cânta la Primavera Sound Festival, a reuşit în cele din urmă să scape de fanul agresiv.

Cântăreaţa şi actriţa americană Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney. Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus, ea şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare. 

 

 

 

 

 

 

sursa: mediafax.ro

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte