Detaliul din Titanic făcut public după 20 de ani

28 Mai 2019 15:01 384 0

Regizorul James Cameron este cunoscut pentru colectia lui impresionanta de recuzita din filmele pe care le-a facut, inclusiv "Avatar" si "Titanic". Despre acesta din urma, barbatul a oferit un detaliu incredibil, scrie filmnow.ro

Masina antica folosita in scena fierbinte dintre Leonardo DiCaprio si Kate Winslet e in aceeasi stare astazi ca acum 20 de ani - inclusiv in ceea ce priveste amprenta iconica lasata de Rose pe unul dintre geamuri.

Cameron a postat o fotografie cu geamul autoturismului, pe care inca se vede urma de palma. Regizorul a si explicat cum este posibil acest lucru dupa 20 de ani de la filmari.

In realitate, aceasta nu este amprenta unei femei pe fereastra masinii. Cameron a dezvaluit anul trecut ca urma este lasata de propria sa mana si a fost realizata cu ajutorul unui spray special, pentru a preveni disparitia dupa aplicarea aburului. 

E unul din cele mai cunoscute filme ale tuturor timpurilor si a marcat incasari uriase, de peste 2 miliarde de dolari, de la premiera din 1997 si pana in prezent. Exista insa si acum secrete pe care publicul nu le stie despre "Titanic". Altele in afara de cel al amprentei.

A aparut, de exemplu, pe internet o scena stearsa din pelicula, in care spectatorii pot vedea cum Rose este salvata si urcata pe HMS Carpathia, barca pe care multi dintre supravietuitorii de pe Titanic au fost dusi dupa scufundarea vasului.

Traumatizata, Rose e condusa printre alti supravietuitori, care spera sa-si intalneasca rudele sau cunoscutii. In scena respectiva, o putem vedea si pe mama tinerei, care o cauta pe aceasta la bordul Carpathia. Secventa nu a fost pastrata in versiunea finala, cea pe care o stie toata lumea.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte