„Cum pot trişa?”. Reacţia Reginei Elizabeth a II-a, după un tur la un supermarket fără personal la casele de marcat | VIDEO

23 Mai 2019 14:11 231 0 Ultima modificare 23 Mai 2019 14:12

Regina Marii Britanii s-a bucurat de o călătorie înapoi în timp, precum şi un ghid al celui mai nou mod de face cumpărături. Majestatea sa a vizitat o replica a unui supermarket Sainsbury’s original, în elegantul cartier Covent Garden din Londra, cu ocazia aniversării a 150 de ani a lanţului de supermarketuri, relatează revista Town and Country.

În plus, Majestatea sa a „făcut cunoştinţă” cu cea mai nouă tehnologie privind casele de marcat. Damien Corcoran, directorul regional al companiei pentru nord-estul ţării, i-a demonstrat Reginei, în vârstă de 93 de ani, cum se foloşte cel mai nou sistem. Aceasta a reacţionat rapid, întrebând „Îl pot păcăli? Cum pot trişa?”.

„Unul dintre lucrurile observate de Regină a fost oportunitatea de a fenta sistemul şi posibilitatea de a nu scana obiecte. I-am spus că există cântare incorporate deja în casele de marcat, care pot detecta dacă un obiect este în plus”, a declarat Corcoran după întâlnire. 

„Sper că a fost mulţumită de răspunsul meu”, a spus directorul.

Lynn Bennet, care lucrează pentru companie în County Durham, i-a arătat Reginei un coş cu lucruri preferate de clienţii de astăzi, precum şi unul din anii 1950.

„Cum s-au schimbat gusturile”, a răspuns Regina. În anii 1950, unul dintre cele mai populare alimente era o pastă făcută din hering, numită Bloater Paste. „După ce i-am arătat produsul, cred că a spus că <sună dezgustător>”, a spus Bennett.

La plecare, mai multe persoane s-au strâns la ieşirea din magazin, acestea aplaudând şi arătându-şi entuziasmul faţă de Regină, iar aceasta şi-a sfătuit personalul să adune toate florile aduse pentru ea de către admiratori. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte