Marea Britanie: Viitorul bebeluş regal provoacă o explozie de "meghanomanie"

30 Aprilie 2019 11:49 368 0

Un adevărat val de "meghanomanie" a cuprins Regatul Unit al Marii Britanii în apropierea naşterii primului copil al prinţului Harry cu fosta actriţă Maghan Markle, potrivit AFP. 

Această explozie de entuziasm este rezultatul incredibilei popularităţi a ducesei de Sussex, la un an de la căsătoria cu prinţul Harry. 

Meghan Markle l-a influenţat pe prinţul Harry într-o manieră pozitivă. Prinţ modern, fost ofiţer al armatei, acesta a început să practice yoga şi homeopatia, preocupări dragi soţiei sale. În faţa ostilităţii ducesei de Sussex pentru vânătoare, ducele îi frecventează mult mai rar pe aristocraţii din Gloucestershire cu care a petrecut în tinereţe în favoarea cercului, artistic şi cosmopolit, al lui Meghan. 

Aceasta a redefinit rolul de prinţesă regală prin îndeplinirea misiunii de caritate aşa cum o înţelege ea. Astfel, ea l-a convins pe Harry să realizeze un documentar despre sănătatea mintală împreună cu Oprah Winfrey, care a fost prezentă la nunta celor doi. 

Ducesa de Sussex a făcut schimbări şi în materie de vestimentaţie, având încredere în creaţiile prietenei sale Clare Waight Keller, designer al casei Givenchy. "Este o femeie puternică care ştie ce vrea în materie de modă", a declarat revistei Tatler cea care o consideră pe clienta sa noua Audrey Hepburn.

Potrivit caselor de pariuri britanice, soţia prinţului Harry va naşte la începutul lunii mai o fetiţă, al cărei prenume va fi Diana.

În ceea ce priveşte prenumele copilului, "marele favorit" este cel al mamei prinţului Harry, Diana, cu 60% din totalul pariurilor, a spus Rupert Adams, purtător de cuvânt al casei William Hill. 

Pariuri se fac şi în ceea ce-i priveşte pe viitorii naşi ai bebeluşului, printre favoriţi fiind soţii Clooney, soţii Beckham, Serena Williams, Elton John şi Oprah Winfrey.

Bebeluşul ar putea să se nască "săptămâna viitoare" (29 aprilie - 5 mai), potrivit caselor de pariuri. Cota sa este în prezent de 1/5, contra "unei cote de 7/2 pentru o naştere în cursul weekendului", a precizat pentru AFP Alex Apati, purtător de cuvânt al casei Ladbrokes.

Cei care au pariat au mizat, în general, 4 lire sterline (4,65 euro). Potrivit lui Rupert Adams, acest lucru înseamnă o sumă de aproape 5 milioane de lire sterline (5,8 milioane de euro) pe piaţa totală a pariurilor din Marea Britanie.

 

 

 

 

 

sursa: news.ro

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte