Proiect finanțat de DEPARTAMENTUL PENTRU RELAȚIA CU REPUBLICA MOLDOVA
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Prinţul Louis al Marii Britanii a împlinit 1 an. Aniversarea, marcată printr-o serie de fotografii | FOTO

23 Aprilie 2019 15:46 518 0 Ultima modificare 23 Aprilie 2019 15:50

Prinţul Louis de Cambridge a împlinit, marţi, vârsta de 1 an, iar evenimentul a fost marcat printr-o serie de fotografii oficiale realizată de mama sa, ducesa Catherine de Cambridge, publicată pe conturile de pe reţelele de socializare online ale palatului Kensington, potrivit voici.fr. 

Născut pe 23 aprilie 2018, la Spitalul Saint Mary din Londra, micul prinţ nu a fost foarte prezent în viaţa publică în primul an de viaţă.

În afară de fotografiile de după naştere şi cele de la botez, acesta a mai apărut în imaginile de familie oficiale publicate cu puţin timp înainte de Crăciun de ducii de Cambridge.

În fotografiile făcute publice marţi de palatul Kensington, reşedinţa oficială a ducilor de Cambridge, micul prinţ apare singur, afişând un mare zâmbet, cu primii săi dinţi. Fotografiile au fost realizate în natură, la locuinţa din Norfolk a ducilor de Cambridge, de mama micuţului, potrivit explicaţiilor care însoţesc imaginile. 

Ducesa Catherine de Cambridge a născut pe 23 aprilie 2018 cel de-al treilea copil al său şi al prinţului William, un băieţel care a primit numele Louis Arthur Charles. Copilul va fi cunoscut ca alteţa sa regală prinţul Louis de Cambridge, anunţa, câteva zile mai târziu, biroul de presă al palatului Kensington, pe contul oficial de Twitter.

Bebeluşul este al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după fraţii săi, prinţesa Charlote, în vârstă de 3 ani, şi prinţul George, în vârstă de 5 ani, tatăl lor, prinţul William, şi bunicul lor, prinţul moştenitor Charles.

Ducesa Catherine de Cambridge şi prinţul William s-au căsătorit în aprilie 2011. 

 

 

 

 

 

sursa: mediafax.ro

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte