Proiect finanțat de DEPARTAMENTUL PENTRU RELAȚIA CU REPUBLICA MOLDOVA
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Actorul Jason Momoa, GEST demonstrativ în care îşi dă jos barba şi mustaţa, pentru o cauză nobilă

19 Aprilie 2019 15:17 397 0

Actorul american Jason Momoa, cunoscut pentru apariţia în filmul "Aquaman" şi în serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea, relatează apnews.com. 

Anunţul a fost făcut de actor prin intermediul unui clip lansat miercuri. Înainte de a renunţa la părul facial, Momoa şi-a luat adio de la cele mai celebre personaje ale sale, Khal Drogo, din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", şi Aquaman din pelicula omonimă. El a mai afirmat că cel mai recent a renunţat la barba sa în 2012.

Momoa, în vârstă de 39 de ani, a afirmat că a recurs la acest gest pentru a atrage atenţia asupra efectului nociv al plasticului asupra Pământului. El a declarat că folosirea aluminiului poate ajuta la salvarea planetei şi şi-a promovat propria colecţie de apă minerală, îmbuteliată în doze făcute din acest material. 

Cel mai recent studiu al Agenţiei pentru Protecţia Mediului din Statele Unite ale Americii, efectuat în 2015, arată că aproape 55% dintre dozele de bere şi băuturi carbogazoase făcute din aluminiu au fost reciclate. Procentul de sticle din plastic care a fost reutilizat s-a ridicat la doar 30%.

Jason Momoa este actor, scenarist, regizor şi producător şi este celebru pentru rolul Aquaman din filme ale francizei DC - "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), "Justice League" (2017), "Aquaman" (2018). El mai este cunoscut şi pentru rolurile Ronon Dex, din serialul TV de succes "Stargate Atlantis" (2004 - 2009), Khal Drogo, din producţia HBO "Game of Thrones/Urzeala Tronurilor" (2011 - 2012), şi Declan Harp, din seria CBS "Frontier"(2016-2018).

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte