Show impresionant: Fântânile Bellagio din Las Vegas, „incendiate” pentru premiera sezonului final „Game of Thrones” | VIDEO

02 Aprilie 2019 12:08 410 0 Ultima modificare 02 Aprilie 2019 12:12

Deşi este greu de imaginat că serialul „Game of Thrones” trebuie să le reamintească oamenilor să se uite la sezonul final, producţia HBO a ţinut să trimită, totuşi, un memento nu foarte subtil fanilor pentru a viziona premiera serialului, relatează publicaţia Time. 

Faimoasele fântâni Bellagio, din Las Vegas, au fost folosite pentru a atrage atenţia asupra revenirii, deja spectaculoase, a serialului. Astfel, personajele legendare au părăsit Westeros şi şi-au făcut apariţia în Oraşul Păcatelor.

Pe măsură ce turiştii se opreau, fântânile Bellagio se transformau într-un zid de apă de peste 200 de metri înălţime, astfel reamintindu-le fanilor de zidul menit să-i ţină pe White Walkers departe de Westeros. Astfel, peretele de apă a devenit o pânză pentru imaginaţia creatorilor. Pe apă a fost proiectată zăpada, aceasta fiind faimosul logo-ul al serialului de mare succes. De asemenea,  au fost proiectate şi siluetele dragonilor, respirând flăcări portocalii şi albastre. 

„Regele Nopţii” a apărut şi el, iar jeturile de apă au format o coroană şi un tron, stabilind scena pentru ultima confruntare pentru Tronul de Fier. Spectacolul a fost însoţit de o coloană sonoră creată de compozitorul aclamat Ramin Dhawadi.

Totuşi, acesta nu a fost sfârşitul spectacolului. Pentru prima dată în istoria hotelului, apa a „luat foc”, spune un raport al Associated Press. Spectacolul inedit al fântânilor îşi va face apariţia în fiecare seară până pe 13 aprilie, cu o zi înainte de premierea sezonului opt şi final serieri.

 

 

 

 

 

 

 

sursa: mediafax.ro

 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte