Prima poză cu Mick Jagger, după ce a anulat turneul The Rolling Stones, din motive de sănătate. Solistul, forografiat în Miami

01 Aprilie 2019 12:19 218 0

Solistul The Rolling Stones, Mick Jagger, a fost văzut în Miami, pentru prima dată după ce s-a anunţat că din cauza stării sale de sănătate a fost amânată seria de concerte pe care formaţia britanică urma să le susţină în Statele Unite şi Canada, informează luni Press Association. 

Rockerul veteran în vârstă de 75 de ani a fost văzut stând în picioare şi zâmbind, duminică, în balconul unui hotel din Miami.

Cu o zi înainte, formaţia a anunţat că Mick Jagger a fost sfătuit de medicii să nu plece în turneu deoarece trebuie să urmeze un ''tratament medical'' pentru o ''recuperare completă''.

Într-un mesaj publicat pe Twitter solistul a declarat că se simte ''devastat'' că îşi dezamăgeşte fanii. ''Voi munci din greu pentru a mă întoarce pe scenă imediat ce voi putea'', a subliniat el.

Colegul său de trupă, Keith Richards, a scris pe Twitter că ''este o mare dezamăgire pentru toată lumea, însă lucrurile trebuie puse la punct''.

''Mick, suntem întotdeauna aici pentru tine!'', a adăugat Richards.

Seria de concerte din Statele Unite şi Canada, din cadrul turneului ''No Filter'' era programată să debuteze în Miami, Florida, la 20 aprilie, şi să se încheie în Ontario, Canada, la 29 iunie.

 

 

 

 

 

 

 

sursa: digi24.ro

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte