VOCEA CARE NE UNEȘTE

La Chișinău a început primul turneu oficial de tenis post-pandemie

A început prima competiție oficială de tenis post-pandemie în Republica Moldova - Turneul în memoria Nataliei Rogova, ediția 2020. Federația Sportivă Națională de Tenis din Moldova a primit acceptul Comisiei Naționale de Sănătate Publică și avizul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, în vederea planificării noului calendar competițional al anului 2020, după ce epidemia de COVID-19 a întrerupt agenda de activități oficiale în luna martie.

Astfel, primul turneu este ”Turneul în memoria Nataliei Rogova”, ediția 2020, competiție de Categoria a II-a națională. Evenimentul este organizat de Școala Sportivă Specializată de Tenis și Federația Sportivă Națională de Tenis, în perioada 12 – 18 septembrie la ȘSST din Chișinău, care a primit acreditarea din partea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în vederea găzduirii unui astfel de turneu.

Programul zilnic, tablourile competiționale, rezultatele și alte informații le găsiți pe pagina oficială www.tenis.md, la categoria dedicată turneului.

Sportivii au acces în incinta ȘSST doar cu cel mult 30 de minute înainte de partida programată. Părinții, rudele și spectatorii nu au dreptul de a asista la acest turneu.

Categoriile de participare sunt:

  • Simplu

U12 BF, U14 BF, U16 BF, U18 BF și Seniori/Senioare

  • Dublu

U14 BF și Seniori/Senioare

Pentru acest turneu nu se percep taxe de înregistrare.

Vezi REGULAMENTUL turneului!

Tablourile competiționale:

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

cele mai populare