VOCEA CARE NE UNEȘTE

Interpreta Stela Botez a realizat o nouă şedinţă foto nud // FOTOGRAFII INCENDIARE

Interpreta Stela Botez, recent, a realizat o nouă şedinţă foto nud, prima fiind doi ani în urmă, și s-a ales cu fel de fel de reacții și comentarii, unele chiar răutăcioase, informează www.SHOK.md.

Artista, după câteva zile de la apariția fotografiilor publicate pe pagina fotografului, a venit cu o reacție, publicând o serie de imagini de la sesiune.

„Arta fotografică nud pentru mine este cea mai complexă modalitate de exprimare a frumosului, naturaleței și a emoțiilor. După prima experiență din 2018 (#goaladetine) mi-a venit dorința de a face fotografii în calitate de #fatacucobza și nu știam cum să o fac, iar propunerea fotografului Alex Iordache de a participa în proiectul său, a picat la țanc!

Câteva zile în urmă el a publicat 3 dintre aceste fotografii și pot spune că a fost război în sufletul meu. Reacțiile oamenilor au fost explozive, iar după ce eu am venit cu replică celor care au criticat sau au luat în derâdere aceste fotografii artistice, foarte multă lume mi-a scris și m-a încurajat de bine.

Din păcate printre oamenii care au criticat curajul meu de a poza nud cu cobza, sunt oameni care mă cunosc personal și pe care îi credeam prieteni, dar iată că unele circumstanțe, îi trec prin sită pe acești oameni din viețile noastre. Le mulțumesc tuturor celor care au venit cu mesaje de admirație, încurajare și înțelegere!

”Orbului nu-i poți arăta frumosul” și eu mă bucur că există oameni talentați precum Alex Iordache Photography care sparg stereotipurile și caută să îmbine frumusețea nudului cu autenticitatea neamului nostru. Vreau ca și voi, cei din comunitatea mea, să admirați aceste fotografii și să înțelegeți că un artist se poate exprima prin infinite modalități”, a spus Stela, pe reţele de socializare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

cele mai populare