VOCEA CARE NE UNEȘTE

Important! Serviciile de înfrumusețare permise în aceste zile

Serviciile de coafură – spălare, vopsire, aranjare și tuns, coafat, nuanțat, ondulat și îndreptat – sunt reluate. Alte servicii de înfrumusețare rămân interzise deocamdată. Prevederile se regăsesc într-o dispoziție a Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică, transmite IPN.

Prin aceeași dispoziție, se interzice organizarea ceremoniilor în orice instituție, indiferent de statut, prublic sau privat, pentru perioada de urgență în sănătate publică, cu poisibilitatea prelungirii interdicției, în funcție de situația epidemiologice a infecției cu COVID-19 la nivel național.

De ieri, 21 iunie, au fost reluate competițiile de fotbal la Cupa Molovei, ediția 2019-2020, iar din 3 iulie urmează să fie dat startul Campionatului Național de Fotbal, ediția 2020-2021, organizate exclusiv de către Federația Moldovenească de Fotbal.

Dispoziția Comisiei mai prevede reluarea antrenamentelor desfășurate în aer liber, pentru sportivii legitimați de către Federația de canotaj, Federația de Tir cu Arcul, Federația de Turism Sportiv, Federația de Alpinism și escala, Federația de ciclism, Federația de orientare Sportivă, Federația de Radiosport, Federația Națională de Tir Sportiv Aplicat, Federația de Baseball și Softball din Republica Moldova.

Odată cu încheierea stării de urgență, pe 15 mai, până pe 30 iunie, în țară a fost instituită de stare de urgență în sănătate publică. La ședința Comisiei de marți, urmează să se decidă cu privire la prelungirea stării de urgență în sănătate publică.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

cele mai populare