VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nătălița Munteanu: Greu este înțeleasă o persoană de artă / AUDIO

Interpreta de muzică populară Nătălița Munteanu a povestit în cadrul emisiunii „Iarba verde de acasă” de la Radio Vocea Basarabiei că a avut norocul să fie o răsfățată din toate punctele de vedere. Întâi de toate că a fost unica la părinți. Ulterior, una dintre bunici, deși a avut patru copii,  ea a fost unica nepoată.  Totodată, după decesul tatălui său, care s-a înecat când avea doar șapte ani, tot sprijinul a venit pentru familia în care creștea ca să fie depășite acele momente complicate.

Natalița Munteanu a mai menționat că răsfățul continuat la Chișinău când a fost invitată de către Serghei Lunchevici în calitate de solistă a orchestrei Flueraș. Mai târziu să devină fina marelui Serghei Ciuhrii, dar și să devină bunică tânără, să aibă deja nepoțel. „Sunt o răsfățată. Am viața mea în față. De felul meu nu sunt o femeie dintre cele care să mă plâng. În primul rând am un caracter dur. În al doilea rând am fost eleva lui Gleb Ciaicovschi-Mereșanu care întotdeauna ne spune – spectatorul nu are nici o vină atunci când pășiți pragul scenei”, a spus interpreta.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.