VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Adam Stîngă: „Asta mi-a fost sortit, anume trompeta și nu alt instrument” /AUDIO

 „Am îndrăgit instrumentul mult mai târziu decât cred unii. La începuturi era o joacă, îmi plăcea să mă ocup și eu cu ceva, niciodată nu m-am gândit că o să ajung să cânt la trompetă, inclusiv pe scenele mari”, este declarația făcută de către trompetistul Adam Stîngă în cadrul ediției de duminică, 21 august, a emisiunii „Iarba verde de acasă”, moderată de către jurnalista Maria Procopciuc.

Adam Ștîngă a mai vorbit despre momentele de oboseală din timpul concertelor, dar care niciodată nu l-au făcut să renunțe la muzică. Instrumentistul a mai spus că generațiile de astăzi de instrumentiști, care cresc, sunt de admirat și că muzica instrumentală are viitor, doar că îi lipsește atenția cuvenită din partea statului, dar și a publicului.

Adam Stîngă, care este autorul festivalului-concurs al trompetelor „Din zestrea lăutărească”, este la etapa de pregătire a celei de-a doua ediție, și menționează că prima ediție a demonstrat ca Republica Moldova are talente.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.