VOCEA CARE NE UNEȘTE

Federația de Tenis va organiza Cantonamentul ”FNTM Training Camp 2020” dedicat categoriilor de vârstă U12 și U14

Federația Națională de Tenis din Moldova (FNTM) va organiza în perioada 26 – 30 august 2020 Cantonamentul ”FNTM Training Camp 2020” dedicat categoriilor de vârstă U12 și U14.

Evenimentul va fi desfășurat la o bază sportivă din localitatea Vadul lui Vodă cu suportul tehnic al Federației Internaționale de Tenis (ITF) și al Federației Europene de Tenis (Tennis Europe), sub îndrumarea antrenorilor-coordonatori Egor Semichin, Grigorii Gramatin și Eugeniu Celarschi.

La cantonament vor lua parte 20 de sportivi de la categoriile de vârstă menționate, fiind selectați conform locurilor ocupate în clasamentele internaționale și naționale.

Evenimentul va fi organizat cu stricta respectare a normelor privind combaterea infecției cu COVID-19, baza sportivă fiind igienizată și echipată cu toate materialele necesare impuse de lege în această perioadă de pandemie. În acest context, în baza sportivă vor avea drept de acces doar persoanele acreditate de FNTM (antrenori, sportivi, medici, personalul administrativ al federației și al bazei sportive).

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

cele mai populare