VOCEA CARE NE UNEȘTE

Federația de tenis a finalizat cu succes primul cantonament de după pandemia de COVID-19

Federația Națională de Tenis din Moldova (FNTM) a organizat în perioada 26 – 30 august 2020 Cantonamentul ”FNTM Training Camp 2020” dedicat categoriilor de vârstă U12 și U14.

Evenimentul a fost desfășurat la Clubul ”Tennis-Plus Country” din localitatea Vadul lui Vodă cu suportul tehnic al Federației Internaționale de Tenis (ITF) și al Federației Europene de Tenis (Tennis Europe), sub îndrumarea antrenorilor-coordonatori Egor Semichin, Grigorii Gramatin și Eugeniu Celarschi.

La cantonament au parte 20 de sportivi de la categoriile de vârstă menționate, fiind selectați conform locurilor ocupate în clasamentele internaționale și naționale.

Agenda cantonamentului a fost una foarte amplă, îmbinând o multitudine de activități fizice, tehnice, tactice și chiar sociale, având obiectivul de a îmbunătăți experiența tinerilor sportivi.

Evenimentul a fost organizat cu stricta respectare a normelor privind combaterea infecției cu COVID-19, baza sportivă fiind igienizată și echipată cu toate materialele necesare impuse de lege în această perioadă de pandemie.

În mesajul său de încheiere a cantonamentului, președintele FNTM, Domnul Ceslav Ciuhrii, a menționat importanța revenirii la antrenamente după pauza cauzată de pandemia de coronavirus:

Mă bucur foarte mult să vă văd astăzi aici, bucuroși și entuziasmați, după aproape o săptămână de cantonament, unde ați avut parte de atâtea activități și în special ați recuperat ceea ce va lipsit cel mai mult în acest an atât de complicat – tenisul.

Federația Națională de Tenis din Moldova este mereu aproape de voi și depune eforturi pentru ca tenisul să revină în actualitate, ca să puteți din nou să vă bucurați de acest sport, să participați la competiții și să adunați puncte și succese. Cu siguranță vom reuși acest lucru!

Noi nu v-am uitat nici în perioada Stării de urgență, când am insistat mereu către autoritățile statului să vă permită să începeți antrenamentele. În continuare vom fi insistenți și vom câștiga împreună această bătălie împotriva unui inamic invizibil.

Vă doresc sănătate vouă și părinților voștri pentru ca să treceți cu bine peste aceste timpuri grele ale omenirii și să vă reluați activitatea tenisului pe deplin.

Distinși antrenori, dumneavoastră ați fost flacăra vie în această pandemie. Ați creat grupuri comune cu sportivii, le-ați fost alături, le-ați oferit sfaturi, i-ați antrenat chiar și de la distanță și ați crezut în puterea unității.

Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut în această perioadă grea și că nu ați cedat, iar astăzi sunteți aici pentru a le oferi din nou pasiunea pentru tenis acestor copii.

Avem încredere în dumneavoastră că împreună vom readuce spectacolul tenisului, iar viețile noastre sportive vor reveni la normal.

Cu prilejul sărbătorilor naționale: Ziua Independeței și Limba Noastră, vă doresc tuturor felicitări și La Mulți Ani, Moldova!

Federația Sportivă Națională de Tenis transmite mulțumiri tuturor organizațiilor, companiilor și persoanelor care și-au adus aportul la organizarea cantonamnetului:

- Regata (partenerul financiar)

- Tennis-Plus Country Club (gazda evenimentului)

- Egor Semichin, Grigorii Gramatin și Eugeniu Celarschi (antrenori)

- Irina Ghilyova (nutriționist)

- Valentina Eftimescu-Karaseni (instructor de pilates)

- Anastasia Vdovenco (master-class)

Înghețată Sandra (înghețată)

Aqua Trade (apă Jana)

- Hypermarket Nr 1 (dulciuri)

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

cele mai populare