VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FAKE NEWS / Lilia Zaharia: „Le-aș sugera radioascultătorilor să fie mai atenți la informația pe care o consumă” / AUDIO

Invitata emisiunii Fake News este Lilia Zaharia, coordonatoarea proiectului Stop Fals realizat de Asociația Presei Independente din R. Moldova.

Vorbim cu Lilia Zaharia despre manipularea informațională. Ce este o manipulare, cu ce scop se face, cum o deosebim de o simplă informație? Putem să excludem tehnicile de manipulare din activitatea mass-media? De asemenea, s-a oferit o explicație clară la ce este propaganda și care sunt caracteristicile ei. Lilia Zaharia a dat câteva exemple de fake-uri semnalate de Asociația Presei Independente.

Mai multe detalii puteți afla la Vocea Basarabiei ascultând emisiunea Fake News cu Romeo Cemîrtan.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.