Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

SUA oferă 10 milioane de dolari recompensă pentru arestarea liderului unui cartel de droguri din Mexic

17 Octombrie 2018 11:48 386 0

Statele Unite au anunţat marţi o recompensă de 10 milioane de dolari pentru informaţii care să conducă la arestarea liderului unui cartel de droguri din Mexic, despre care Departamentul de Justiţie consideră că este una dintre cele mai puternice organizaţii criminale din lume, relatează Reuters.

Recompensa pentru informaţiile care vor conduce la arestarea lui Nemesio Oseguera Cervantes, liderul cartelului Jalisco New Generation cunoscut şi sub denumirea de El Mencho, este una dintre cele mai mari sume oferite de Programul de Recompense pentru Narcotice al Departamentului de Stat al SUA şi dublează o recompensă anterioară de 5 milioane de dolari oferită pentru informaţiile care au dus la capturarea sa anunţată pentru luna Martie.

În luna august, Mexicul a oferit propria recompensă de 30 de milioane de peso (1,6 milioane de dolari) pentru informaţiile care au condus la arestarea lui Oseguera, care a devenit liderul de droguri cel mai căutat din Mexic, după ce Joaquin "El Chapo" Guzman a fost extrădat în Statele Unite.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte