S-a deghizat în polițist și a ucis 16 oameni

20 Aprilie 2020 10:52 365 0

Un bărbat s-a deghizat în polițist și a împușcat mortal 16 oameni chiar în casele acestora. Atacul a avut loc duminică, în Canada, scrie mediafax. 

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost urmărit de poliţie timp de 12 ore, după care ar fi fost omorât de oamenii legii. 

Presa din regiune scrie că mai multe cadavre au fost descoperite într-o casă mică din oraşul Portapique, ce se află la circa 130 de kilometri de Halifax. Poliţia presupune că este vorba despre o primă scenă a crimelor, întrucât corpuri ale victimelor au fost descoperite şi în alte locuri. Poliţia canadiană presupune că atacatorul şi-ar fi ales prima victimă, iar ulterior a tras la întâmplare.  

Printre victime se alfă şi Heidi Stevenson, în vârstă de 23 de ani, o tânără care  făcea parte din Poliţa Regală Canadiană. Trei persone, între care un alt poliţist, au fost rănite şi primesc acum îngrijiri într-un spital local.  „Acesta este unul dintre cele mai lipsite de sens acte de violenţă din istoria provinciei noastre", a declarat premierul Stephen McNeil. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte