Până astăzi, în România au fost înregistrate 12 decese și 794 de cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19

25 Martie 2020 08:18 336 0

Bilanţul deceselor persoanelor diagnosticate cu coronavirus a ajuns la 12, Grupul de Comunicare Strategică anunţând marţi seară alte două decese, o femeie de 64 de ani, din judeţul Suceava, şi un bărbat de 74 de ani din judeţul Ialomiţa.
Astfel, al 11-lea deces este al unei femei de 64 de ani, din judeţul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Judeţean Suceava - secţia ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi, unde a decedat marţi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) şi a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie, în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai.

"Menţionăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c.", a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Cel de-al 12-lea deces este al unui bărbat de 74 de ani, din judeţul Ialomiţa, internat la Bacău în Spitalul Comăneşti, secţia ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. şi a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, şi insuficienţă renală cronică.

Sursa: hotnews.ro

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte