Dacă Satan ar avea un frate, cum l-ar chema oare? Ne paște un nou pericol! Hantavirusul, „fratele” coronavirusului, a lovit în China

25 Martie 2020 07:40 2348 0

Binele este bine și de multe trece aproape neobservat, fiindcă binele e în firea lucrurilor. Răul, însă, lasă urme adânci în conștiință, în viața de toate zilele…

Un virus asemănător cu coronavirusul a produs primul deces în China. Corpul unui bărbat care a murit a fost testat pozitiv cu hantavirus. Bărbatul din provincia Yunnan mergea, într-un autobuz, în provincia Shandong pentru a munci. 

În autobuz se mai aflau încă 32 de persoane, care au fost și ei testați, la rândul lor, după cum scrie Global Times China.

Veștile vin în momentul în care întreagă lume se lupta cu pandemia de coronavirus, iar moartea bărbatului testat pozitiv cu hantavirus a început să ridice semne de întrebare, scrie sport.ro.

Un om de 28 de ani din Marea Britanie a fost infectat în 2012 cu hentavirus, conform NHS Wales, și a fost internat după ce a făcut febra 4 zile, vomită și avea dureri de cap puternice. Bărbatul a fost externat după 52 de zile în spital.

Simptomele hentavirusului sunt: febră, frisoane, dureri de corp, dureri de cap, greață și vomă, dureri abdominale, iritație, tușe seacă urmată de dificultăți de respirație.

Doamne, fie-ți milă de noi și păzește-ne!

 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte