America își închide porțile: Ambasadele SUA nu mai acordă vize de călătorie peste Ocean

21 Martie 2020 11:22 453 0

Administraţia Donald Trump a anunţat, vineri, suspendarea serviciilor de acordare a vizelor de călătorie la misiunile consulare din întreaga lume, în contextul pandemiei de coronavirus.

Departamentul de Stat al SUA a comunicat vineri decizia de suspendare a serviciilor de acordare a vizelor de călătorie la reprezentanţele consulare americane din întreaga lume, din cauza problemelor asociate pandemiei de coronavirus, scrie m.rfi.ro.

"Ca reacţie la provocările semnificative de pe plan mondial generate de pandemia de COVID-19, Departamentul de Stat suspendă temporar serviciile de rutină de acordare a vizelor în toate ambasadele şi consulatele SUA", anunţă Departamentul de Stat al SUA.

"Ambasadele şi consulatele vor anula toate programările de rutină pentru acordarea vizelor de imigrare şi nonimigrare începând cu data de 20 martie 2020", precizează instituţia.

"Dacă resursele vor permite, ambasadele şi consulatele vor continua să acorde servicii de viză pentru situaţii de urgenţă. Misiunile noastre din străinătate vor relua serviciile de rutină de acordare a vizelor imediat ce va fi posibil, dar nu putem furniza o dată exactă în acest moment", subliniază Departamentul de Stat american.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte