IZOLAȚI ÎNTR-UN SUB SUBSOL, TIMP DE 9 ANI // VIDEO

16 Octombrie 2019 14:06 258 0

Un caz cutremurător a ieșit la suprafață în Olanda. Poliția a descoperit o familie care locuise timp de cel puțin nouă ani în subsolul unei ferme izolate din nord-estul țării. Cinci tineri cu vârstele cuprinse între 16 şi 25 de ani, presupuşi fraţi, au trăit acolo neştiuţi de nimeni împreună cu un bărbat de 58 de ani, în așteptarea sfârșitului lumii. Vecinii susțin că nu au avut habar despre ceea ce se întâmpla.

 

Totul a ieșit la iveală când un tânăr de 25 de ani, a venit la un bar din localitate și a cerut ajutor. Potrivit martorilor, bărbatul era neîngrijit, avea barbă și păr lung și părea foarte speriat. Acesta a spus că nu a mai ieșit afară de nouă ani și n-a fost niciodată la şcoală.

„Am inițiat o anchetă pentru a afla cum trăiau, mai exact, acei oameni. Sunt foarte multe întrebări fără răspuns. Investigația este în curs de desfășurare”, a declarat NATHALIE SCHUBART, reprezentant al Poliției.

Bărbatul de 58 de ani a fost arestat. Nu este clar, deocamdată, dacă acesta este tatăl copiilor. La fel, rămâne deocamdată o enigmă ce s-a întâmplat cu mama acestora. Cazul este investigat de oamenii legii. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte