Experimentul care dovedește că Alexandra nu avea cum să fie incinerată total în curtea monstrului de la Caracal // VIDEO

04 August 2019 15:17 2036 0 Ultima modificare 04 August 2019 15:35

Jurnalistul Cristian Terhes face trimitere la un experiment al unor oameni de știință din Australia, care au avut nevoie de 700 de kilograme de lemne pentru a incinera total un porc.

„Nu cred in teoria ca Alexandra a fost incinerata aproape total intr-un butoi in curtea lui Dinca. Ca sa incinerezi un corp uman pana sa ramana doar cateva bucati mici de oase din el ai nevoie de o temperatura de peste 1200 de grade celsius, iar incinerarea sa se faca intr-un loc inchis pentru circa 2 ore. Cand incinerarea e afara, ai nevoie de ore bune si de foc imens. Vedeti incinerarile din India.

Un caz similar cu cel din Romania s-a intamplat in Mexico, unde 43 de tineri studenti au disparut fara urma iar procurorul general a spus ca au fost incinerati total de un cartel de droguri. Un profesor a facut un test in Australia si pentru a arde un porc pana la oase i-au trebuit 700kg de lemne. Vedeti in link-ul de mai jos experimentul si ce foc s-a facut.

Pur si simplu teoria procurorilor romani, ca Alexandra a fost incinerata aproape total intr-un butoi in curte, nu sta in picioare. Frizeaza logica si stiinta.

 

 © 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte