Poliția știa adresa criminalului înainte ca Alexandra să sune după ajutor! O vecină le-a dat coordonatele, însă polițiștii i-au zis să stea liniștită

28 Iulie 2019 17:30 2076 0 Ultima modificare 28 Iulie 2019 17:36

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul mortii Alexandrei, tanara disparuta fara urma din Caracal.

Politistii stiau adresa criminalului inainte ca Alexandra sa sune la 112. O vecina de-a suspectului Gheorghe Dinca a sunat de doua ori la 112, la ora 3.00 si la ora 5.00, in dimineata de 25 iulie.

Se pare ca femeia a raportat activitati dubioase in fata portii lui Dinca iar adolescenta Alexandra Macesanu a sunat la 112 la sase ore distanta dupa apelurile vecinei.

Conform unor surse judiciare citate de G4Media.ro, femeia a raportat ca in fataa portii criminalului din Caracal se aflau autoturisme parcate portbagaj in portbagaj si ca ea crede ca are legătura cu cazul fetei disparute.

Insa raspunsul politiei este unul halucinant, nu numai ca n-au vrut sa ia in seama ca e declarat femeia, i-a mai si spus sa stea linistita si sa-si vada de treburile ei.

„Doamnă, culcaţi-vă liniştită. Sunt maşinile Poliţiei. Nu le mai păziţi, doamnă! Nu trebuie să staţi dumneavoastră trează ca să o găsim pe fata” ar fi fost dialogul halucinant dintre vecina si politistul de serviciu, potrivit sursei citate.

Este principalul suspect in dosarul in care este acuzat de viol si trafic de minori, insa nu de omor. Ceea ce a infuriat pe toata lumea a fost zambetul malitios aratat in timo ce cobora scarile Tribunalului Dolj, dupa ce a aflat ca a fost arestat preventiv.

Imaginile au fost surprinse de fotograful Bogdan anescu, pentru agentia InquamPhotos iar barbatul nu a raspuns cand a fost intrebat de jurnalisti care este motivul pentru care zambeste si nu a facut nicio declaratie.

Vezi imaginea revoltatoare AICI.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut, în urmă cu puțin timp, ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu (15 ani), cât și al Luizei Melencu (18 ani), a declarat avocatul din oficiu al bărbatului. Suspectul ar fi spus însă că fetele ar fi venit de bună voie pentru a întreține relații sexuale. El a mai spus și că le-a bătut pe cele două adolescente.

Dincă și-a recunoscut faptele în timp ce era acasă împreună cu anchetatorii, în timpul de noi percheziții. El ar fi spus că, după ce le-a ucis pe fete, le-a ars. Pe Alexandra a ucis-o după ce și-a dat seama că tânăra a sunat la 112, spun surse din anchetă pentru G4Media.

 

Sursa: Ciao.ro

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte