Un elicopter a lovit o clădire din New York/ Cel puţin o persoană a murit | VIDEO

11 Iunie 2019 11:02 136 0

Cel puţin o persoană a decedat după ce un elicopter s-a prăbuşit luni pe acoperişul unei clădiri din cartierul Manhattan, a anunţat Departamentul de Pompieri din New York pe Twitter, potrivit postului Euronews. 

Poliţia şi Departamentul de Pompieri din New York au anunţat că un elicopter a lovit o clădire din cartierul Manhattan, a anunţat The New York Times şi CNN.

Potrivit mass-mediei, victima este pilotul elicopterului.

Iniţial, doi oficiali locali au declarat că la bordul elicopterului se afla o persoană, care a fost rănită.  

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că este foarte posibil ca pilotul să fi încercat o aterizare de urgenţă pe acoperişul clădirii. În urma impactului s-a produs un incendiu, pe care pompierii au reuşit să îl controleze, a mai spus guvernatorul, citat de CBS.

„Din primele informaţii, se pare că elicopterul a aterizat forţat, a aterizat de urgenţă pe acoperişul clădirii. S-a produs şi un incendiu în momentul în care acesta a atins acoperişul. Persoanele care se aflau în clădire au declarat că au simţit cum clădirea se mişcă. Departamentul de Pompieri consideră că incendiul este sub control. Există posibilitatea să existe victime printre persoanele de la bordul elicopterului. (...) Persoanele din clădire nu au fost rănite”, a declarat Cuomo.

Una dintre cauzele care ar fi putut duce la producerea acestui incident ar putea fi ceaţa.

Clădirea-turn, care are 50 de etaje, a fost evacuată în urma incidentului. 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte