Clipele în care autocarul cu zeci de pasageri la bord se răstoarnă într-o prăpastie, pe insula portugheză Madeira // VIDEO

19 Aprilie 2019 14:57 284 0 Ultima modificare 19 Aprilie 2019 15:02

29 de persoane au murit într-un accident produs, miercuri seara, pe insula portugheză Madeira, toți nemți cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Dintre cei 27 răniți, 2 portughezi, iar restul străini. 20 sunt sub supraveghere medicală. Ceilalți șapte sunt în stare gravă. Autoritățile locale au decretat trei zile doliu național. O turistă germană, Maritza Klef, a ratat de puțin autocarul groazei. A ajuns la îmbarcare, dar i s-a spus că e plin și că trebuie să-l aștepte pe următorul.

Accidentul a avut loc în zona Caniço de Baixo din Arhipelagul Madeira, iar autocarul care a căzut în prăpastie transporta zeci de turiști germani. Alături de ei se afla un ghid și un șofer portughezi, care au fost răniți.

Accidentul s-a produs într-o curbă, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe carosabil căzând într-o prăpastie și izbindu-se de o casă.

„Mai multe persoane au murit în accident”, a transmis inițial poliţia, fără a oferi mai multe detalii. La bordul autocarului erau 55 de persoane. 

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care autocarul se răstoarnă. Acesta se vede cum se clatină timp de câteva secunde, înainte să cadă pe o parte, în apropiere de oraşul Canico.

 

 
© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte