Alertă la Paris! Arde Catedrala Notre-Dame // VIDEO + DIRECT

15 Aprilie 2019 20:53 488 0 Ultima modificare 15 Aprilie 2019 21:13

Un incendiu uriaş a cuprins luni seara catedrala Notre Dame, din Paris. Partea superioară a clădirii a fost cuprinsă de flăcări. Fumul de la catedrală se vede de la câţiva kilometri distanţă.

___________

UPDATE 20:42: Președintele Macron trebuia să facă declarații de presă la ora 20:00. Acesta nu va mai ieși la declarații după incendiul de la Catedrala Notre-Dame din Paris. "Din cauza teribilului incendiu de la Notre Dame, Președintele Republicii a decis să amâne discursul său", a declarat Administrația Prezidențială într-o declarație, fără a preciza când va fi reluat discursul șefului de stat.

UPDATE 20:40: Președintele american Donald Trump a reacționat pe Twitter la incendiul teribil care devastat Notre-Dame de Paris: "Este atât de oribil să vezi focul masiv la Notre-Dame. Trebuie să acționăm repede!". Donald Trump recomandă folosirea hidroavioanelor, informează Le Figaro.

UPDATE 20:22: Un membru al forțelor de ordine citat de Le Figaro a spus că incendiul nu va stins atât de repede. Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a spus că avem de-a face cu un teribil incident. Vorbim despre cel mai vizitat monument istoric din Europa.

A fost creat un spațiu de securitate pentru că vizitatorii erau în pericol. Din acest motiv, oamenii au fost îndepărtați din zonă pentru a fi în siguranță. Incendiul s-a produs cu o săptămână înainte de Paștele catolic. Trebuie menționat că aproximativ 13 milioane de turiști vizitează clădirea în fiecare an.

Sursa:dcnews.ro

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte