Mai multe furtuni puternice fac ravagii în SUA: Opt morţi şi zeci de răniţi | VIDEO

15 Aprilie 2019 12:49 120 0 Ultima modificare 15 Aprilie 2019 14:16

Furtunile puternice care s-au produs duminică în sudul Statelor Unite au provocat inundaţii în urma cărora au murit cel puţin opt persoane, zeci de oameni au fost răniţi, iar mare parte dintr-un oraş din Texas a fost distrus, trei copii aflându-se printre morţi, relatează Associated Press.

Aproape 90.000 de locuinţe au rămas fără electricitate în Texas, Mississippi, Louisiana, Arkansas şi Georgia începând cu amiaza zieli de duminică, în conformitate cu site-ul www.poweroutage.us, întrucât vremea severă a lăsat în urmă pagube însemnate.

 Doi copii au fost ucişi pe un drum lăturalnic în estul Texasului, când un pin a căzut pe maşina în care se plimbau în urma unei furtuni cu trăsnete, sâmbătă, aproape de Pollok, la aproximativ 241 kilometri sud-est de Dallas. 
 Copacul "a aplatizat maşina ca pe o clătită", a declarat căpitanul Alton Lenderman de la Biroul Şerifului din comitatul Angelina. Copiii, în vârstă de 8 şi 3 ani, au murit pe loc, în timp ce ambii părinţi, aflaţi pe scaunul din faţă, au scăpat doar cu câteva răni, a spus el. Cel puţin o persoană a fost ucisă şi alte 20 au fost rănite după ce o tornadă suspectată a lovit situl istoric Caddo Mounds din estul Texasului, în timpul unui eveniment cultural american din Alto, la aproximativ 309 kilometri sud-est de Dallas. Judecătorul comitatului Cherokee, Chris Davis, a declarat că victima era o femeie care a murit din cauza rănilor grave.  
 
 

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte