Ministerul olandez interzice dansul, conferinţele şi fotocopiatul, pentru funcţionarii publici, din motive de siguranţă

14 Martie 2019 12:54 220 0

Funcţionarii publici care lucrează într-o clădire din Olanda, sunt sfătuiţi de autorităţi să nu danseze în restaurantul clădirii, pe motivul că podeaua recent renovată s-ar putea prăbuşi, transmite BBC. 

Ministerul de externe a emis un memorandum prin care explică numeroasele măsuri de siguranţă. Printre acestea, se numără interzicerea amplasării prea multor hârtii pe fotocopiatoare, aranjarea prea multor scaune în sălile de conferinţe şi instalarea dulapurilor grele sau a seifurilor în birouri.

Regele Willem-Alexander este cel care a deschis oficial clădirea din Haga, în noiembrie 2017, în urma unor lucrări ample de renovare. Cu toate acestea, reclamaţii faţă de situaţia clădirii au fost înregistrate imediat după renovare. 

Ministrul Raymond Knops a fost nevoit să asigure parlamentul anul trecut, că scările vor fi reparate, după ce doi funcţionari au fost răniţi. Angajaţii ar fi căzut pe scări pentru că acestea nu erau echilibrate cum trebuie. 

Echipa de arhitecţi responsabilă cu renovarea clădirii a fost ţinta multor critici din partea presei locale. Aceştia susţin că au lucrat conform regulamentului, lucrarea de renovare primind chiar şi un premiu pentru sustanibilitate în design.
© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte