FOTO | Microbuz cu moldoveni, răsturnat în Ucraina: 3 morți și 4 răniți

08 Februarie 2019 09:59 321 0 Ultima modificare 08 Februarie 2019 14:25

Un accident grav a avut loc în această noapte în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina.

Potrivit Serviciului de Stat pentru Situații Excepționale din Ucraina accidentul s-a produs cu implicarea unui microbuz cu 12 pasageri la bord.

În urma impactului, 3 persoane cetățeni ai Republicii Moldova au decedat, iar alți 4 oameni, cetățeni ai statului nostru, au suferit diverse traumatisme. 

Guvernul Republicii Moldova a dispus crearea Celulei de Criză pentru a monitoriza și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit în această noapte. Celula de Criză formată va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în comun cu autoritățile, va perfecta procedurile și va transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate, dar și va aduce în țara noastră oamenii care au primit traumatisme în urma accidentului. 

IGSU a lansat linia fierbinte la telefonul 022 78 -50 -32 pentru informații suplimentare ale rudelor și apropiaților persoanelor care au avut de suferit.

Винница.info: У Вінниці мікроавтобус в’їхав в вантажівку. Загинуло троє людей. Частину дороги перекрито, по місту затори. Фото

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte