Zborurile Air Moldova din 15 mai până la 25 mai sunt suspendate

12 Mai 2020 13:41 1433 0 Ultima modificare 12 Mai 2020 13:43

Compania aeriană Air Moldova prelungeşte restricțiile de zbor până la 25 mai curent. Zborurile din 15 mai până la 25 mai sunt suspendate în contextul extinderii restricțiilor de călătorie impuse de fiecare țară pentru destinațiile operate de Air Moldova, transmite IPN cu referire la un anunţ făcut de companie pe pagina sa oficială.

Reluarea zborurilor pentru fiecare destinație în parte va fi posibilă odată cu eliminarea restricțiilor de către fiecare stat și permisiunea acestora de a efectua zborul spre sau din destinațiile planificate. Pentru pasagerii care au biletele procurate pentru această perioadă, compania aeriană propune trei opțiuni: schimbul gratuit de dată pentru aceeași destinație până la 28 martie 2021, voucher în valoarea egală costului biletului sau rambursarea conform regulilor tarifului biletului.

Mai devreme un alt oprerator national, FlyOne, anunța că, în temeiul restricțiilor impuse de fiecare țară pentru destinațiile operate, toate zborurile pe perioada 16 mai 2020 - 31 mai 2020 vor fi suspendate. FlyOne anunța reluarea treptată a zborurilor, în baza planurilor de relaxare a restricțiilor în fiecare țară. La această etapă se planifică pentru începutul lunii iunie 2020.

Președintele ţării, Igor Dodon, a declarat vineri că, după 15 mai, dacă nu va fi prelungită starea de urgenţă în Republica Moldova, vor fi reluate și cursele aeriene regulate. Nu toate însă. Liberalizarea totală va putea avea loc doar atunci când toate statele vor scoate restricțiile impuse de pandemie.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte