Purcari donează 2 milioane de lei pentru lupta anti-Covid

24 Martie 2020 11:41 441 0

Grupul Purcari a anunțat că va contribui cu 2 milioane lei către un fond adresat combaterii epidemiei COVID- 19 în Republica Moldova și România. Jumătate din această sumă reprezintă contribuția personală a fondatorului grupului, Victor Bostan.

„Vom raporta comunității toate proiectele individuale care urmează să fie finanțate din acest fond, de la achiziții de ventilatoare pentru plămâni, la suport pentru personalul medical și ajutarea bătrânilor rămași în izolare acasă”, se arată într-un comunicat al grupului.

De asemenea, grupul Purcari declară că va menține angajamentele față de cei peste 1000 de angajați, dar și față de furnizori. „Vom continua să menținem planurile noastre de aprovizionare, din moment ce alte mii de angajați ai partenerilor noștri, multe din ele afaceri mici și fermieri, depind de capacitatea noastră de a continua să achiziționăm bunurile și serviciile lor”, se mai arată în apelul companiei.

În afară de aceasta, și-au anunțat contribuția personală în fondul anti-Covid membrii Consiliului de Administrație și reprezentanții top-managementului, care s-au arătat dispuși să cedeze între 25 și 100% din venituri, pe durata de până la un an.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte