Nu comandați lucruri de peste hotare. Coletele sunt stocate în oficiile poștale pe o perioadă nedeterminată de timp

18 Martie 2020 07:16 542 0

În legătură cu sistarea zborurilor internaționale, a fost stopată recepționarea tuturor trimiterilor poștale, informează Î.S. „Poșta Moldovei”. Chiar dacă autoritățile asigură că trimiterile poștale nu sunt o sursă de răspândire a infecției Covid-19, Poșta Moldovei își informează clienții că volumul acumulat de trimiteri poștale internaționale de pe întreg teritoriul Republicii Moldova nu va putea fi expediat.

Astfel, a fost luată decizia de a stoca tot volumul de poștă acumulat în cadrul depozitelor Centrului de Prelucrare și Transportare Poștă pe o perioadă nedeterminată de timp. Despre reluarea activității de distribuire a coletelor, Poșta Moldovei își asumă obligația de a informa clienții suplimentar, pe pagina web a Î.S „Poșta Moldovei” sau printr-un mesaj pe telefonul mobil al destinatarului.

Anterior, Î.S. „Poșta Moldovei” a avertizat cetățenii că, începând cu data de 17 martie 2020, se sistează, temporar, recepționarea trimiterilor poștale interne (cărți poștale, scrisori, imprimate, pachete mici, cecograme, colete) în contextul prevenirii extinderii infecției COVID-19.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte