CNAS nu mai eliberează bilete de tratament, sanatoriile și-au închis porțile până la stabilizarea situaţiei epidemiologice

17 Martie 2020 10:43 566 0 Ultima modificare 17 Martie 2020 12:17

Casa Naţională de Asigurări Sociale, prin intermediul caselor teritoriale de asigurări sociale, stopează eliberarea biletelor de tratament pentru veterani, pentru persoanele asigurate şi pentru persoanele care au avut de suferit de pe urma catastrofei de la Cernobîl, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Acțiunea în cauză are la bază decizia Comisiei naţionale extraordinare de sănătate publică privind sistarea activităţii centrelor de reabilitare și recuperare, inclusiv balneosanatoriale, până la 1 aprilie, din cauza situaţiei epidemiologice legată de coronavirus.

Persoanele care au primit bilete de tratament până în data de 15 martie vor putea beneficia de tratament balneosanatorial după stabilizarea situaţiei epidemiologice.

CNAS menționează că persoanele care au refuzat primirea biletelor, în legătură cu situaţia epidemiologică, nu vor fi lezate de dreptul la tratament balneosanatorial.

 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte