Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

Program artistic în Scuarul Catedralei Mitropolitane în ajunul Crăciunului pe stil nou

24 Decembrie 2019 15:00 310 0 Ultima modificare 24 Decembrie 2019 15:03

În Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, în ajunul Crăciunului pe stil nou, 24 decembrie, vor fi organizate mai multe activități artistice. Programul va începe la ora 16.30, atunci când Fanfara lui Moș Crăciun va interpreta melodii de iarnă, transmite IPN.

De la ora 18.00, în scenă vor urca „Valy Boghean Band” și orchestra „Mugurel”. La eveniment, vor participa și oficiali.

Totodată, Primăria capitalei anunță că în perioada 25-31 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, vor avea loc spectacole inedite în aer liber, dedicate sărbătorilor de iarnă. Zilnic, de la ora 12.00, lângă Pomul de Crăciun, vor avea loc spectacole susținute de actorii Teatrului municipal de Păpuși „Guguță”. De asemenea, între orele 14.00 și 15.00, vizitatorii se vor putea bucura de prezența vedetelor autohtone, lângă bradul din PMAN, unde își vor putea face poze cu artiștii îndrăgiți.

Cei care doresc să se fotografieze cu Moș Crăciun sau să se bucure de caruselele din parcul de distracții instalat în PMAN, o pot face zilnic, gratuit, în intervalul orelor 14.00 și 17.00.

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.