Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

(FOTO) Start Sărbătorilor de iarnă! Cum a fost inaugurat Pomul de Crăciun din centrul capitalei

02 Decembrie 2019 11:46 425 0 Ultima modificare 02 Decembrie 2019 11:49

Duminică, 01 decembrie în Piața Marii Adunări Naționale a fost inaugurat Pomul de Crăciun și aprinse luminile de sărbătoare în centrul capitalei. La evenimentul de deschidere a Sărbătorilor de iarnă 2019-2020, a participat Primarul general, Ion Ceban și, alături de colective de copii, a aprins luminițele de pe Pomul de Anul Nou.

„Crăciunul și Anul Nou este sărbătoarea copiilor, a familiei și trebuie să le petrecem împreună, consolidat, cu mesaje pozitive. În această perioadă este bine să fim uniți, să avem grijă unii de alții, avem nevoie de o societate unită! Copii sunt cei care vor aprecia într-un final atmosfera de sărbătoare. Consider că prin eforturile consolidate ale Administrației capitalei, dar și a chișinăuienilor am reușit și, vedem acest fapt, prin emoțiile și fericirea copiilor", a menționat Ion Ceban.    

Activitățile artistice în Piața Marii Adunări Naționale au început de la ora 17:00, cu spectacolul „Reverie de iarnă". Tot pe 1 decembrie, a fost inaugurat și orășelul „Lumea copiilor", în scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului", iar în scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu" a fost deschis „Christmas Village".

În centrul capitalei vor fi organizate un șir de activități cultural-artistice și distractive pe toată durata sărbătorilor, până pe 15 ianuarie 2020. 

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.