Emisiunile “Forum” și “Puncte de Reflecții” sunt sprijinite financiar de:
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului- Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova.

În săptămâna aceasta aveți posibilitatea de a vă delecta cu câteva spectacole minunate jucate pe scena Teatrului Național „Mihai Eminescu”

22 Octombrie 2019 16:45 1384 0 Ultima modificare 22 Octombrie 2019 16:47

Astăzi marți se va juica spectacolul Dosarele Siberiei Dosarele Siberiei pe scena de la Cahul. Intrarea la acest spectacol este liberă.

Ziua de miercuri , 23 octombrie ne va bucura cu piesa Maria Tănase. Aș muri, moartea nu-mi vine„. Un spectacol de Nelly Cozaru, care are în rol central legendara personalitate a Mariei Tănase, intrepretat de actrița Tinka Fox.

Joi, 24 octombrie este un spectacol despre viața reală a zilelor noastre, pseudo-valori și idealuri false- KRUM”.

Pe data de 25 și 26 octombrie se va juca spectacolul Dosarele Siberiei, care ilustrează soarta românilor basarabeni, care au fost protagoniștii foametei și a deportărilor. Modul în care istoria ne marchează destinul este unul dintre subiectele pe care le abordează acest spectacol.

Duminică, 27 octombrie se va juca spectacolul Famila Tot, o comedie cu accente dramatice, unde în rol principal îi veți regăsi pe un poștaș căruia îi place să mai joace corespondeța, un maior care se crede detectiv și o simpatică, răbdătoare familie.

Hai cu noi la teatru!

Vocea Basarabiei, partener media al Teatrului Național Mihai Eminescu!

© 2018 Vocea Basarabiei

Autentificare

Utilizator *
Parola *
Ține-mă minte

Please publish modules in offcanvas position.